tisdag 29 november 2011

2 dives @ Phi PhiIgår var då dagen då Thaison återigen skulle få andas under ytan. Det är över 3 år sedan jag senast dök och det har gått på tok för lång tid.

Jag hade en riktigt avkopplande och härlig dag till havs. Makens personal skötte sig exemplariskt och gjorde i mina ögon ett strålande jobb. För trots att jag var där som turist så kan man ju inte låta bli att observera hur alla sköter sig. Alla fick MVG - mycket väl godkänt!

För att inte tråka ut icke-dyk-intresserade så ska jag fatta mig kort. Jag såg massor av sköldpaddor, muränor, boxfish (fiskar som är fyrkantiga), en stor seasnake (jag lyckas inte hålla mig undan dessa ormar), hummer, bluespotted stingray, thailändsk hälleflundra (har ingen aning om vad den heter), pipefish och de vanliga klassiska fiskstimmen i färgglada färger.

Boxfish, en bild jag tog för många år sedan.


Jag lekte som sagt turist och brände mig lite smått på axlarna... Nu har min goda vän Emma åkt vidare och jag sitter åter på kontoret i aircondition.

Kram till den som vill ha!

4 kommentarer:

Fru Lindholm sa...

Åh vad härligt! Har inte dykt alls sedan jag fick barn. Vad jag plötsligt fick längtan att göra det igen. Jag får ta mig i kragen helt enkelt!

Anna S sa...

Jag vill ha en kram :).

Vad kul att du njöt av båt, hav och dyk!

Jag njuter av dis, 6 grader och lite duggregn.

puss

BloggMamman sa...

Oj, vilken spännande blogg- nu ska jag kika runt här inne :)
Kram
BloggMamma- en humorblogg om BloggMammor o Mammaliv

Anonym sa...

Wow! I love that photo of you Sara! Who took that photo of you? He must have been the best photographer in the whole wide world! ;-)