måndag 26 juli 2010

Plockar och plockar

Hur ofta går du och "plockar" hemma hos dig?
Jag tycker inte jag gör något annat än plockar upp saker efter barnen. Det konstiga är att jag tycker faktiskt att våra barn är hyffsat duktiga på att plocka upp efter sig. När jag ber dem städa upp så brukar de göra det men trots detta så vimlar det av saker vart man än går. Det är inte det att det ligger drivor utav leksaker men ni vet, en kloss där, ett gummiband, en strumpa, en legobit osv.

Jag kanske känner av det extra mycket nu när vi är hemma och är mer eller mindre strandsatta i huset då ett regnoväder dragit över Krabi. När det regnar här så finns det inte så mycket att hitta på. Allt man gör här är utomhusaktiviteter.

Då tänker säkert du - "Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder". Jag kan hålla med om det ordspråket MEN har du hittat några bra barnregnkläder som andas?? Och då menar jag andas rejält. Alla regnkläder jag har tagit med mig från sverige har varit alldelese för tjocka och andas inte. Det blir som en bastu i kläderna och man är lika blöt innanför som utanför regnkläderna pga luftfuktigheten här nere.

Grannflickan är här och leker. Stackars Viktor får inte riktigt vara med och leka. Bara om de leker "kurragömma" eller om han är "Monster" (?).


Som ni kanske kan förstå har tjejerna tillsammans valt dagens kläder...

Det gjorde lillebror oxå och jag måste säga att han gjorde ett mycket bra val idag!

Till och med strumporna matchar.... ;)

Bakom Viktor skymtar ni kartongen med IKEA PS Maskros lampan :) Samt lite annat smått och gott som väntar på att få flytta in i nya huset. Den fruktansvärda gröna golvfläkten går jag bara och väntar på att den ska gå sönder så att jag får köpa en ny. Den är hemsk! 
 
Jag kommer ihåg när jag köpte den. Vår golvfäkt hade gått sönder och jag skulle åka och köpa en ny. Jag var arg på min Make (varför kommer jag inte ihåg) och för att jävlas så köpte jag en grön fläkt. För han avskyr grönt. Att jag själv skulle få leva med den i nu 7 år hade jag inte riktigt räknat med då,haha.

Nä, nu ska jag ställa mig i köket och försöka laga en köttgryta.

Kram från ett regnigt AoNang!

Inga kommentarer: