måndag 6 augusti 2012

FarCry 3 - wrap party hos migEn liten bild på mig och min personal som vi tog i lördags. En liten stackare saknas men annars är det hela min sommarstyrka. Fler har jag på vinterhalvåret när turisterflödet är betydligt högre.

Det händer inte mycket här på bloggen. Har så mycket annat för mig så jag hinner/orkar inte blogga.

Dieten LCHF gjorde jag och Maken i 9 dagar. Sedan fick Maken nog och sa att jag fick välja mellan honom eller LCHF. Gjorde en snabb ekvation och insåg att det är lättare att byta diet än byta Make. Så vi slutade. Nu är vi bästa vänner igen (ja, det tar rejält på humöret att avbryta allt socker intag!!) och det blev 2 kilo mindre på vågen.

I lördags fick jag svettas rejält på restaurangen. Hade en privat fest för 85 st. Det var ett filmbolag som varit här och spelat in en trailer för ett dataspel (FarCry3). 65 st thailändare samt 20 st västerlänningar från USA, Kanada och Frankrike. De hade sin avslutningsfest här hos mig och jag kan säga att de partajade loss och höll lådan här. Kul för alla var supertrevliga, personalen gjorde ett strålande jobb. Bra kväll när det gäller både PR för restaurangen och i lilla kassan - Me like :)

Nu ska jag åka och hämta Knatte och Fnatte på Summer Camp.6 kommentarer:

susmar64 sa...

Phuu!! Det var skönt att höra att ni tog ert "förnuft till fånga".
Inget socker låter ju inte klokt;))

Russin sa...

haha "- en liten stackare" haha.. kul med filminspelning.. :)

känner som du ang blogg och bloggning just nu - orkar inte.. Saknart lite med men men det kommer väl igen hoppas jag.. :)

kramisar

Teresia sa...

Det var ju så det slutade med Lchf här med.. 8 dagar klarade jag..

Katia sa...

Bra att du äter "normalt" igen. Jag tror snarare på viktväktarna där man får äta av allt. Men det handlar snarare om måtta när det kommer till allt. Kul med att ni hade lite drag där på restaurangen.

Anonym sa...

Det är typ världens bästa spel,
Vi har lägenhet i Phuket och kommer dit i oktober en månad annars, hur hittar man till er restaurang? :)

Thaison sa...

Hej Anonym,
Du är inte den enda som sagt det om detta spel. Själv har jag ingen aning :)

Min restaurang ligger inte i Phuket utan i Ao Nang.