torsdag 20 oktober 2011

Födelsedag

Här skulle min mamma ha gillat och sitta och njuta och titta på solnedgången.


Idag skulle min älskade mamma ha fyllt 55 år. Jag vet att hon inte skulle vilja se mig ledsen, så redan imorse bestämde jag mig för att göra dagen till den bäst

På förmiddagen jobbade jag och fick chansen att besöka ett mysigt ställe som ligger vid havet. Där vet jag att mamma hade trivts. Vem skulle inte gilla att vakna upp till den här utsikten?



Efter lunch åkte jag ner till stranden och massagehydda nr.8. Där var redan mina barn. När jag kom badade de för fullt i havet men fick avbryta badandet (efter 1 timme) då det kom en regnskur. Då passade jag på att få mig en fotmassage.

Nu är vi hemkomna. Nyduschade och fräscha. Barnen tittar på en film och jag sitter och funderar vad jag ska laga för middag. Hade mamma fortfarande levt så hade jag med all sannorlikhet vänt mig till henne för ett middagsförslag. Hon älskade nämligen att laga mat och provade alltid nya recept.

Mamma, du är fortfarande saknad enormt mycket.

4 kommentarer:

Kattis sa...

Kram

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Skickar en värmande kram <3

Ps! Kan oxå berätta att dem precis just nu på nyheterna berättade att det är "enorma" problem med ormar i Thailand nu..att dem letar sig in i var hus o vrå. Måste ju fråga om det stämmer så man vet vad som väntar då vi kommer? ;) Ds

Anna S sa...

Massa kramar till dig Sara!!
Vad skönt att du gjorde det till en bra dag, trots att den är sorglilg. Det var strongt gjort av dig!

KRAMAR

Malin N sa...

KRAM - du är fantastisk Sara.