fredag 14 oktober 2011

Betydligt bättre dag idagIgår och idag har jag vaknat upp på betydligt bättre humör. Fy vad det är jobbigt när man vaknar och känner direkt att det här kommer bli en dålig dag. Igår bestämde jag mig för att det skulle bli en bra, och som sagt den blev bra.

Efter skolan åkte vi hem och packade badkläderna och åkte ner till stranden. Igår åkte vi ner till AoNang stranden där alla massagehydder ligger. För mig är nr.8 ett givet val då de har tagit hand om både Tess och Viktor. Viktor sedan han föddes och Tess sedan hon var 2 år.


Viktor hittade direkt en bollkompis och sparkade fotboll medan Tess gungade på den hemmagjorda gungan gjort utav ett cyckeldäck och ett rep.

Sedan badade de till solnedgång och jag fick dra upp dem :)


Det var lågvatten igår. Ni kan se några små figurer i mitten av bilden. Tess och Viktor lyckade övertala en thaikille att bada med dem eftersom inte jag ville.


Efter skolan idag blir det troligtvis något liknande men tillsammans med två tjejkompisar och deras barn.

Tess och Viktor har idag deras sista prov. Sedan har de vardera gjort 9 st prov på 5 dagar. Det måste väl nästan firas med lite lördagsgodis på en fredagkväll?! De börjar ju trots allt sitt skollov som varar 1 vecka.

Trevlig helg allesammans!

Kram

6 kommentarer:

Carina sa...

Vilka härliga bilder!! Det är nästan så jag kan känna värmen, idag var det minusgrader och lite is på bilrutan att skrapa så nu sitter jag och drömmer mig bort till dig.

Vad duktiga Tess och Viktor har varit som haft så många prov, dom är definitivt värda något extra gott...

Ha en underbar helg allihopa

Kramar i massor
Carina

Helena sa...

Härliga bilder!

Har du några tips på bra hotell i Krabi området. Typ Ao Nang.

/Helena

Birgitta sa...

Du glömde ormen när du räknade upp alla familjemedlemmar.

Anna S sa...

Tänk vad positivt tänkande har god inverkan.
Hälsa barnen från oss och mys lite extra med gottigott nu ikväll. Vi ska äta tacos o smågodis. Sen ska D o jag äta ost, kex, salami o parmaskinka. Mums.

Puss o kram

Li sa...

Jag blir så glad av alla dina vackra bilder, speciellt då vi ska till Thailand snart =)
ABSOLUT är barnen värda lördagsgodis påp fredagen när de har varit SÅ duktiga =)
skollov, det låter skönt =)

Linda sa...

Låter som ni hade en riktigt härlig dag. Vilken lyx att bara kunna åka ner och bada då ni vill och dessutom få massage, DET hade inte suttit fel:)
Massor av kramar