söndag 30 oktober 2011

Hamster är mitt nya namn

Igår var jag och barnen för att handla mat hem. Vi åkte till Tesco Lotus som är den största mataffären för privatpersoner. Så här såg det ut på hyllorna!


Känner mig precis som en hamster, som hamstrar mat.

Just nu har jag bl.a 7 x 48 kg ris och 120 kg kyckling på restaurangen. Idag ska vi iväg och försökta köpa några säckar till. Allt för att försäkra oss om att inte stå utan mat på restaurangen. Översvämningarna i Bangkok påverkar oss alla.


Men vi ger inte upp. Allt kommer att bli tokbra om ett tag!


4 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Såg liknande bilder i en annan blogg! Förstår att man börjar hamstra när det ser ut såhär! Intressant (men hemskt) att se alla konsekvenser en sån här sak får för vardagslivet, i så många olika aspekter. Tänker på alla som bor i de drabbade delarna och hoppas att de ska klara sig undan så lindrigt det bara går!

Mamma Russin sa...

oj oj .. Läste på Facebook att UD varnar för att resa till Bangkok, lite läskigt att det inte ger sig.. :(

kramrkam

Anna S sa...

Haha, förlåt att jag skrattar. Men innan jag hann läsa klart oc hjag såg att du hamstrade 7 x 48 kg ris och 120 kg kyckling så tänkte jag "herreguuuudm hur mycket äter familjen Thaison egentligen". Men så såg jag ju att det var till restaurangen :).
Heja dig!

Pus so kram

Linda sa...

Oj, tänka så mycket vatten kan ställa till med. Hoppas det snart ger med sig och att ni inte behöver oroa er för att maten ska ta slut, hemma kan man ju alltid hitta på något men på restaurangen måste man ju ha den mat som finns på menyn.
Krmar