onsdag 14 september 2011

LågvattenFör ett tag sedan åkte jag, Maken och Viktor ner till stranden, på kvällskvisten. Det är jättehärligt att ta en promenad längst med stranden före solnedgång. Vissa dagar är det rejält lågvatten och man kan promenera ut till öarna som ligger utanför Hat Nopparahtara beach. Det kryllar av små (och stora) krabbor som barn (och vuxna) älskar att leka med.Och jaga...Viktor tog sig ett kvällsdopp och jag knäppte kort...


Sedan gick vi ut till en ö och jag tyckte det kunde vara kul att knäppa ett kort så man får sig en förståelse för vilket lågvatten vi talar om. Spana in Viktor...
Han tyckte det var kul att få kissa på ön :)Det var en riktigt fin och klar kväll. Så klart att man såg hela vägen till Phi Phi och det händer inte ofta. Önskar att jag haft med mig kameran. Alla kort är tagna med iPhonen.


Nu lämnar jag dessa vackra vyer och beger mig till kallare breddgrader. Om några timmar går flyget till Bangkok och sedan åker jag vidare till Stockholm inatt.

Sweden here I come!

2 kommentarer:

Mrs Moet sa...

Hej

Herregud så många krabbor :)
Nu när hösten satt fart här i Göteborg kan man inte annaat än att längta till Thailand. Hoppas och håller tummarna för att vi kommer iväg igen till våren.

Kram Åsa

Mamma Russin sa...

hej hej vännen..

oj j så många krabbor, skönt med ett kvällsdopp.. det är det tyvärr slut med här hemma för detta år.. :(

vilka fina kort du tagit, jag gillar kmeran i iphonen.. :)

KRAM