lördag 24 september 2011

En tur till stugan


Vår utsikt från stugan (taget med iphone)


Igår åkte vi upp en sväng till sommarstugan som ligger i Lillström, en bit utanför Stöde.

Det var mååååååååånga år sedan jag var där på hösten och jisses så vackra färger det fanns bland träden.

Lilla söta sommarstugan som växer många minnen (iPhone)


Vi tog upp ekan och gjorde vinter i växthuset och sedan grillade morfar hamburgare som vi valde att äta inomhus. Mormor hade tänt brasan och det smattrade och sprakade så där härligt därifrån.

På väg tillbaka till stan så stannade vi och plockade lite kantareller och jag lyckades hitta 3 blåbär :)

Lite kantareller som jag inte tycker så vidare mycket om (iPhone)

Nu ska jag ta och göra mig i ordning för snart hoppas jag att få ett telefonsamtal ifrån goa bloggvännen Uppochnervändahuset. Hon och jag ska ha en IKEA-date :)

2 kommentarer:

Carina sa...

Det ända härliga med att bo här i Sverige är årtiderna, var och en har sin tjusning. Nu börjar den finaste gällande alla färger.

Kram
Carina

Lina sa...

Hej! Hittade din blogg av en slump och tycker det är jättespännande att läsa om en svensk familj bosatt i Thailand! Efter att ha läst X antal sidor på din blogg fattar jag det som att du äger Blue Mango, vilket är jättekul eftersom jag och min sambo åt där (2 ggr tillockmed) sist vi var i Ao Nang, fräscht ställe och jättegod mat tycker vi! Härligt att läsa om dina barn också som verkar prata både thailändska, engelska och svenska (?)! Wow! Farcinerande! =) Vore kul att höra dem prata, haha! =) Hoppas du har haft en bra vistelse hemma i Sverige! Kram