torsdag 22 december 2011

Phukets Vattenland

Så kom vi då äntligen iväg på det efterlängtade vattenlandet. Vi utnyttjade våra kontakter och lyckades fixa en 2-rumslägenhet så att även Bosse fick plats med oss. Hotellet ligger precis i anslutning till vattenlandet så vi fick tillgång till området båda dagarna.

Båda dagarna stod vi och hängde på låset och var först in. Första dagen var vi där mellan 10.00 - 17.15. De stänger området 18.00. Andra dagen var vi där bara ett par timmar för sedan ville vi vuxna iväg och julshoppa.

Så här såg de båda männen ut vid 17.00 och de då varit redo att lämna parken ganska länge :)
Så här glad ser man bara ut de första gångerna man går de 100 trappsteg som finns för att komma upp till vattenrutschkanorna som mina barn kunde åka. Att man även fick bära en badringarna åt barnen gjorde det hela ännu jobbigare. Dag 2 var jag ganska trött i ben och armar. Men gladtrött då barnen hade så roligt.

Är ni i Phuket så kan jag varmt rekommendera ett besök där. Det finns rutschkanor för alla åldrar. De hade två gränser, 110 cm samt 122 cm. Men även en stor del för mindra barn. Som sagt, kan varmt rekommenderas!


2 kommentarer:

Anna S sa...

Det ser superkul ut!!
Skönt att det var så lite folk där också!
Ligger i sängen o barnen läser en jobbig Dora-bok från Thailand som har jobbiga knappar med jobbiga ljud.
Men annars är det bra :).
Puss o kram

Linda sa...

Ser ut som en kanonställe för både barn och vuxna, men kan tänka mig ni var trötta efter en hel dag där.
Hoppas ni fick shoppat det ni ville.
Kram och God Jul