torsdag 8 december 2011

Nawattaphume International School Krabi
Bilderna ovan har jag lånat från skolans Facebook-sida. De togs igår när ägarinnan av skolan var på besök. Det är hon som ses på bilden nederst. Ni kan även se mina lintottar med privata tröjor på sig. Sportuniformen som de andra har på sig är supervarm och gjord i helt fel material och jag vägrar att ta på dem på min barn. De får värmeutslag på nolltid.

Vår skola må vara liten och med dåliga faciliteter men lärarna är fantastiska. Det finns både fördelar och nackdelar med små skolor. Just nu ser jag det bara som en fördel för barnen. Vad som händer om några år får tiden utvisa.

Den här veckan har de "Final Exams" och Viktor har idag 3 prov. Tess har "bara" 2. Ett i Thai och ett i Thai-gramatik. Jag frågar mig ofta om jag gör fel. Om barnen har de för tufft. Jag hoppas att jag gör rätt. Imorgon är sista dagen med prov. Det får vi fira med ett glassbesök på Swensens efter skolan.

2 kommentarer:

Helena sa...

Så länge dom verkar må bra och inte verkar känna sig stressade eller så så är det väl ok? Dom vet ju iofs inget annat heller..

Linda sa...

Jag tror alla föräldrar ibland frågar sig om man gör rätt men jag tror att man kan se svaret i sina barn, är dom glada och gillar att gå till skolan så är det nog helt rätt för dem, dom vet ju dessutom inget annat, jag menar det blir nog större omställning för någon som tex börjat gå i en svensk skola och sedan kommer dit.
Kramar