söndag 13 februari 2011

Hantverkarna på ingång

Igår vaknade jag och mådde pyton. Fick prata med "Ulrik" flera gånger (kräktes). Låg till sängs hela dagen. Barnen var så söta och kom in med vatten, klistermärken, nallar och allt annat möjligt för att göra mig frisk igen. När jag väl klev upp runt 4 tiden så säger Tess till mig att det vore bra om jag fick i mig någon mat. Då mår jag mycket bättre.

Idag började jag och Viktor dagen vid 05.30. Han vaknade med feber och astma-liknande hosta. Han har normalt inte astma men när han blir lite förkyld så sätter det sig direkt på luftrören och gör det svårt för honom att andas.

Det blev Cars-filmen för Viktor och en kopp kaffe för mig.

Nu har hela familjen vaknat och vi sitter här och gör ingenting. Väntar på att hantverkarna ska komma och laga Tess handfat som har gått sönder. Enligt henne så har hon inte gjort någonting. Det bara blev så. När jag frågar vidare så visar det sig att hon bara hade satt sig i handfatet!Så nu kommer hantverkarna och fixar handfatet samt laga väggen där vattenläckan var. Det har tagit sin lilla tid då vi ville försäkra oss om att läckan var fixad samt när vi väl skulle sätta kakelplattan på plats visar det sig att vi inte hade 1 ynka liten kakelplatta kvar. Det var bara till att lägga in en beställning på en låda kakel hos leverantören. Nu har den kommit.

Annars har vi inte mycket inplanerat för idag. Tycker det känns jätteskönt eftersom det har varit ett par intensiva veckor. Barnen har nu skollov och vi ska ta dagarna som de kommer. Tror det blir en hel del poolbad.

På fredag åker jag och Maken till Beijing!! Det ska bli sååå roligt.

Nu måste jag få eran hjälp. Kommer jag att klara mig med ett par klassiska vanliga gympaskor när det är nollgradigt??? Eller kommer mina fötter att protestera????

Inga kommentarer: