torsdag 2 september 2010

King Kobra, Sandsnake & Boa

Jag är verkligen inte förtjust i ormar, så vart Tess och Viktor har fått sin förkärlek för dem, det vet jag inte.

Nu har Tess och Viktor varit på King Kobra Showen igen. Den här gången med Maken och Bosse. Jag själv totalvägrade att följa med.Barnen var lyriska när de kom hem och pratade om "Sandsnake" som de fick hålla och klappa och som var helt ofarlig.  Både Viktor och Tess är fascinerade över dessa små varelser och pratar mycket om ormar. Jag hoppas att jag gjort ett rätt val genom att låta dem gå på King Kobra Show. Det är väldigt viktigt att de förstår vikten i hur farliga vissa ormar är här i Thailand och hur man ska uppträda OM man står öga mot öga med en kobra.Just nu känns det inte som att det var en bra idé. Tess vill nämligen att vi ska odla låååångt gräs på baksidan av det nya huset. Hon säger att ormar gillar långt gräs och hon vill gärna ha en orm. HJÄLP!!Maken hade aldrig varit där tidigare och han var faktiskt possitivt till hela grejen. Han kan glatt rekommendera andra till att gå dit. De är proffessionella och duktiga på engelska. Vad man däremot kan välja bort är "Monkey show" som de även har. Den valde Maken bort då det inte känns rätt mot aporna.

Nu ska jag åka ner på stranden och ta mig en rygg/axel/nack-massage. Vaknade imorse med ont i nacke och axel och jag känner att det kommer att försvinna med lite massage.

Hoppas att allt är bra med er. Jag är otroligt dålig på att läsa bloggar och svara på mail just nu. Jag hoppas att jag kommer tillbaks i "gemet" snart igen.

Stor kram
Sara

Inga kommentarer: