måndag 26 november 2012

Amazing sunset


Igår var vi på barnkalas nere på Ao Nang stranden.

Då slog det mig hur bra vi har det.

Visst, det är mycket jobb och skit men när man kan sitta och titta på när barnen leker i vågorna med sina kompisar. Man hör deras skratt och solen börjar skjunka bakom bergen. En servitör kommer upp med en kall öl och man gräver ner tårna i sanden. Då kan man inte klaga.

9 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Ja visst ser det ut som ett paradis! Vilken bild!

Freedomtravel sa...

Waow vilken bild! Är det på riktigt liksom? Ser ju helt fantastiskt ut...!

Helena sa...

Nej, det kan man faktiskt inte. Till jul åker dom stora tvillingarna och deras föräldrar ner till Ao Nang. Jag tror att pappan kommer att ta någon dyktur.. Jag tipsade såklart om nån dykfirma som jag har för mig var bra ;)

Patrik sa...

Hej!

Jag kommer från ett företag som heter Actionstudios, och vi har gjort en julkalender oberoende av SVT. www.24dagar.se är vår adress.

Vi såg att du har barn i precis rätt ålder, och vår kalender kan förhoppningsvis roa både vuxna och barn, så att hela familjen kan titta :)

(Barn under sju år bör nog ha en vuxen med sig i vilket fall som helst, för ibland kan det nog bli lite läskigt för de minsta. Jag minns själv när jag var fem år och var livrädd för SVTs 'Jul i Kapernaum'.)

Så förhoppningsvis tycker du att 24 Dagar verkar intressant och vill visa den för dina barn, och kanske till och med sprida den vidare till dina läsare! :)

Ha det fint! :)

AnsoAnna sa...

Annars är Stockholm fantastiskt fint så här i slutet av november.
2 grader "varmt", grått, mörkt, det ösregnar och stormar.
Blir du inte lite avis på det?
Pisspotta!

PoK Anna S

Anonym sa...

Vill så gärna dit igen. Underbart!!

Louice sa...

Vilken underbar bild! Helt fantastisk!

Ha det gott!
Kram

Katia sa...

Just nu är det riktigt vintervitt här i svedala så vi får hoppas att det ligger kvar tills ni kommer hit. Ha de gött nu!

Lotta m nio sa...

Åh, vad jag är nyfiken på att höra hur ni haft det på resan :)