torsdag 2 december 2010

Paketkalender = snälla barnÄr det någon mer än jag som får otroligt snälla barn den 1 - 24 december??

Livet blir så mycket enklare där hemma på morrnarna. De får nämligen inte öppna sitt paket fören efter de har duschat, klätt på sig, ätit frukost och borstat tänderna.

Igår fick de spelkulor och Tess blev extra glad eftersom de stora barnen på skolan spelar kula. De spelar kula på ett helt annat sätt än vad vi gör i Sverige. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva hur de gör. Ska försöka knäppa ett kort.

Idag blev Viktor extra glad. Han fick en liten polisbil. Tess fick en gul taxi bil. Tycker att tjejer oxå kan få bilar. Tess blev glad för sin. Hon tog med den till skolan (trots att jag sa nej. Jag såg den sticka upp ur hennes ficka på klänningen. Ska bli intressant och se vad hennes kompisar säger). Här är det ganska stor skillnad på hur man uppfostrar tjejer och killar (tycker jag). Killar leker med bilar och slåss och får inte gråta. Tjejer ska sitta fint och se docksöta ut.

Nu ska jag åka till Krabi och gå på min thailektion. Jag tog ett break på 1 månad. Tanken var att det skulle vara i 2 veckor men sedan blev jag lat och orkeslös. Nu har jag tagit tag i det igen. Inte för att jag tycker det är så jätteroligt. Blir mest frustrerad för att jag inte kan uttrycka mig på det visat jag vill på thai.

Kram Sara

Inga kommentarer: