tisdag 12 oktober 2010

Sheraton Kids Club

I lördags var Tess och Viktor bjudna på barnkalas. Det var Tess klasskompis som fyllde 5 år och det bjöds på barnkalas på ett mycket fint hotell - Sheraton Krabi Beach Resort.

Hotellet ligger ca 15 km utanför Aonang med egen strand. Mycket vackert och perfekt plats för ett barnkalas. Hotellet har en egen Barnklubb där barnen kan få vistas under dagen (om föräldrarna tex vill ta en massage, sova en stund eller bara få vara).

Det blev först lite lek på deras lekplats (finns bara 1 lekplats här och den ligger inne i Krabi så mina barn blir eld och lågor när de ser en gunga eller rutschkana).Därefter målade pojkarna och flickorna fick göra sina egna armband.Efter det var alla hungriga och det blev lunch och tårta i en av deras restauranger. Då passade även jag och Maken på att äta lunch. Men inte på Sheraton... vi åkte till Subway istället :)


(Bilden till vänster är restaurangen. Bilden till höger från receptionen som jag starkt gillar)

Därefter kom höjdpunkten - bada i deras barnpool. En jättestor och fin barnpool och perfekt för oss vuxna att bevaka över en kopp kaffe i skuggan.Att åka golfbilen var oxå roligt...Viktor tillsammans med tjejligan. Tess och hennes två klasskompisar. De är bara 3 tjejer i klassen.

Vet ni vad. I förra veckan började det en norsk kille i deras klass. Tess kom hem och berättade att det kommit en ny kille i klassen som såg precis ut som henne i ansiktet. Hon syftade på att han var blond och ljushyad. Killens lillasyster har börjat i Viktor kindergarten samt att de har en storebror i årskurs 5. Kul med lite tillskott till skolan!

Jag håller tummarna för att det går bra för barnen. Det är extra tufft i början när man varken kan prata engelska eller thai. Viktors lärarinna bad Viktor prata med den norska tjejen på svenska för att hjälpa henne på traven. Då svarade Viktor att han inte vet hur man pratar svenska. hm....

Inga kommentarer: