torsdag 21 februari 2013

Lite strul här

Hej,

Just nu har jag lite strul på bloggen.

Eftersom barnens skola var så tröga och la ut min blogg på deras Facebook sida så har jag nu valt att låsa bloggen. Tanken är att läsarna ska komma till en startsida och bli hälsad välkommen. Sedan får man logga in med sitt privata lösenord.

Tanken lyckas inte genomföras då min bloggportal inte har denna funktionen, suck.

Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Sluta blogga, börja blogga ordentligt igen och starta en helt ny blogg med lösenord. Eller avvakta och hoppas att skolan glömmer bort min blogg.





2 kommentarer:

Carina sa...

efter lite strul med min gmail så har jag nu hittat till din blogg. Många kramar till er alla fån oss!!

Anonym sa...

Benjamin Briel Lee var hela tiden mycket professionell och höll mig medveten om allt som hände. Om jag hade några frågor var han alltid tillgänglig att svara på. Detta var mitt första hemköp, jag visste inte mycket om låneprocessen, han gjorde det väldigt enkelt att förstå de saker jag hade frågor om. Jag gillade verkligen att arbeta med honom. ”
Han är en låneansvarig som arbetar med en grupp investerare som är villiga att finansiera alla projekt eller låna dig alla belopp med mycket låga räntor. Kontakta Benjamin Briel Lee E-post: 247officedept@gmail.com Whats-appnummer: + 1-989 -394-3740.