måndag 29 oktober 2012

Det blev en dag på stranden


Igår var jag och barnen nere på stranden. Det var en riktigt härlig och avkopplande dag.

Vi åt grillad kyckling med sticky rice, badade i kristallklart vatten och avslutade dagen med en härlig massage. (Jag tror den var härlig för jag somnade och vaknade bara när jag skulle vända mig om).

5 minuter efter att massagen var färdig och jag var fortfarande i massage-koma så ringer telefonen. Bästa kompisen ringer då och påminner mig om att vi om 12 minuter ska åka på barnkalas!! AGGGHHH!! Barnkalas?? NU??? Hjälp, det hade jag totalt glömt bort. Där står jag iförd bikini och hela kroppen inoljad i massageolja.

Snabba ryck, slänger in barnen i bilen, åker förbi affären och köper present och inslagningspapper, kommer hem, duschar och medan jag duschar slår barnen i presenten. (barnen har redan duschat på stranden medan jag tog massage).

Jag kom bara en halvtimme försent till kalaset och där var det full rulle och den avkopplande dagen var som bortspolad :)

Men glada barn, det hade jag!

1 kommentar:

Beatrice, mamma till Devin & Lili ❤ sa...

Härligt! Jag blir inte alls avis ;) sitter i ett land där snön redan är på ingång och det regnar i stort sätt varje dag.. Skulle behöva komma i väg en stund känner jag! Till varmare länder :P