fredag 8 mars 2013

Trevlig helg!
När man bor utomlands, på en turistort, så är det väldigt lätt att dagarna flyter ihop. Här finns det ingen skillnad på om det är måndag, onsdag eller lördag. Om det är vardag eller helg spelar ingen roll eftersom alla som är här är på semester och vi lever på turismen.

Men sedan barnen började i skolan så har även vi börjat känna av skillanden på en vardag och en helg. Nu gillar jag (som alla andra svenskar) fredagarna.

Vår fredag spenderar inte vi hemma med taccos och TV-tittade.

Vi spenderar vår fredageftermiddag/kväll på stranden. Vi är ett gäng föräldrar med barn som träffas på Nopparathara stranden (stranden som inte har så många turister men fortfarande ligger i Ao Nang) efter skolan. Barnen leker i vattnet och vi vuxna slappar och pratar skit.

Sedan Dexter kom hem har även han fått följa med och han älskar det så klart. Det är faktiskt 2 andra familjer som tar med sina hundar oxå men Dexter gillar mest att leka med en av strandhundarna.

Jag älskar fredagarna på stranden. En kall öl, trevligt sällskap, vackra solnedgångar och framför allt otroligt glada barn som vi knappt kan få upp från havet. Här kopplar jag av och njuter då jag vet att vi som familj har en helg tillsammans utan läxor och massa måsten.

Imorgon packar jag in familjen i bilen och åker till Surat thani till ett relativit nyöppnat shoppingcenter. Var där för ett par veckor sedan och gillade det starkt.

Morgondagens plan är att hitta den perfekta födelsedagspresenten till Tess som fyller 8 år nästa vecka. Några tips?? Hjälp!!!

Trevlig helg!

3 kommentarer:

En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma sa...

Underbara bilder! Och ni lever verkligen iett paradis <3
En annan längtar bara bort någonstans nu till värme och stränder när snön fortfarande ligger tjock på backen ;)
Kram

Anonym sa...

Vad underbart det låter Sara!
Härligt avslappnat och utan krav.
Må så gott o lycka till med shoppingen imorgon.
Kram Anna S

Kolle Morfar sa...

Vi tror nog att vi skulle kunna byta med dig någon fredag, Men kan man leva utan vårsol takdropp och snödrivor som sakta smälter bort? Jättemånga Kramar